steenulnits.dk
 
 

Lystfisker i fremtiden!

Med en god vens hjælp kunne jeg sidst i 1997 lancere den første version af www.ulnits.dk - version 1.0. Det var en stor oplevelse i de dage, hvor der ikke var mange private websites på nettet. Faktisk var der så få, at jeg kom før selveste Grundfos, hvis nyansatte webmaster ind imellem ringede og søgte hjælp til industrigigantens første website!

Det oprindelige www.ulnits.dk website var efterhånden vokset ud af sine rammer, og derfor har jeg nødtvungent fundet det nødvendigt med endnu en ansigtsløftning - fra version 16.0 af det gamle www.ulnits.dk site til version 1.0 af det nye www.steenulnits.dk. Sidstnævnte er teknisk up to date med de interaktive muligheder, som websites skal have i vore dage. Og der er allerede langt over 100 artikler i bladre i!

Imidlertid må du ikke glemme, at www.ulnits.dk stadig lever og har det godt. Det opdateres regelmæssigt og huser nu over 500 artikler og flere tusinde fotos, som stadig er lige relevante og læseværdige. Check derfor gerne ind, hvis du leder efter informationer om lystfiskeri, fiskeribiologi, småbådsfiskeri eller andet relateret. Der ligger en sand guldgrube af oplysninger og venter på www.ulnits.dk version 18.0.

God læselyst begge steder!

Steen Ulnits
Optimeret til horisontal visning på smartphone
700+ artikler om lystfiskeri på:© 2011 Steen Ulnits - Skytten 116 - 8920 Randers NV - tlf. 23 32 89 88 - mail: steen@ulnits.dk

Webdesign: steen@ulnits.dk